Cannaderm logotype

Ekcéma, pikkelysömör

A Cannaderm bőrápolási javaslata:

A száraz, érdes és pikkelyes bőrt nagyon gyengéd szerekkel kell tisztítani. A gyengéd tisztításhoz az Atopos mosóhabot ajánljuk. Az atopiás dermatitisszel, vagy pikkelysömörrel járó száraz, hámló bőrt puhán és hidratáltan kell tartani, ezért a nap folyamán többször kenje be Atopos krémmel, minden egyes fürdés vagy zuhanyzás után. Használjon alacsony pH-értékű Exema krémet az érzékeny, viszkető bőr megnyugtatására. Rendkívül száraz bőrnél ajánljuk, hogy kombinálja az Atopos ápolási programot a Konopka krémmel.

 


Cannaderm Exema bőrnyugtató krém, főkép

Ekcéma tüneteinek akut fellángolása esetén

Cannaderm Exema bőrnyugtató krém

Bőrnyugtató krém a viszkető, érzékeny, vagy kipirosodó bőr kezelésére ekcéma esetén. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Részletek


Cannaderm Konopka krém, főkép

Nehezebben felszívódó bőrápoló krém

Cannaderm Konopka krém

Zsíros, légáteresztő réteget hagy a bőrön. Nagyon száraz, durva és hámló bőr egész napos ápolására. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Részletek


Cannaderm Atopos bőrápoló krém, főkép

Könnyebben felszívódó bőrápoló krém

Cannaderm Atopos bőrápoló krém

Könyen felszívódó bőrápoló krém száraz, durva és pikkelyesen hámló bőr regenerálására, mely megfelel a bőr speciális igényeinek ekcéma, vagy pikkelysömör esetén. Felnőttek számára.

Részletek


Cannaderm Atopos mosóhab, főkép

Gyengéd tisztítás az érzékeny bőrnek

Cannaderm Atopos mosóhab

Csökkentett PH érték és hab formula az irritált bőr megnyugtatására és irritációjának minimalizálására. Finoman, de hatékonyan távolítja el a felszíni szennyeződéseket.

Részletek