Cannaderm logotype

Az érzékeny bőr rendkívül gyengéd tisztítására. A gyengéd tisztítás a bőr megfelelő kezelésének alapja. Kenderolajat, grapefruit mag-kivonatot és panthenolt tartalmazó mosóhab. Finoman, de hatékonyan távolítja el a felszíni szennyeződéseket irritáció és a bőr kiszárítása nélkül.

 

Használat:

Hosszútávú használatra, akár nagy bőrfelületen is, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

 

Hatóanyagok:

Kenderolaj és -kivonat, grapefruit mag-kivonat, panthenol.

Atopos egésznapos bőrápoló krém a száraz, durva és pikkelyesen hámló felnőtt bőr regenerálására.

Megfelel a bőr speciális követelményeinek atópiás ekcéma, vagy pikkelysömör esetén. A krém könnyen kenhető, nem hagy zsíros filmréteget, jól felszívódik, hatékonyan lágyítja, puhítja és hidratálja a száraz, pikkelyes borfelületet.

 

Használat:

Hosszútávú használatra, akár nagy bőrfelületre. Felnőttek számára.

 

Hatóanyagok:

Kenderolaj és -kivonat, tőzeg huminsavak, árnika-kivonat, panthenol.

A Konopka krém a nagyon száraz, durva és hámló bor egész napos ápolására készült gyermekek és felnőttek számára.

A Konopka krém nagy arányban tartalmaz bio kenderolajat és shea vajat (Vitellaria paradoxa), ennek köszönhetően azonnal hatékonyan hidratálja, puhítja és megnyugtatja a száraz és érzékeny bőrt. A krém jól kenhető, gyorsan és hatékonyan képez védőréteget a bőrön, amely véd a kiszáradástól, berepedezéstől és a durva, vörös, vagy viszkető területek kialakulásától. A Konopka az atópiás dermatitisz és a psoriasisos bőr tüneteinek kezelésére javasolt.

 

Használat:

Hosszútávú használatra, akár nagy bőrfelületen is. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas, egész napos használatra.

 

Hatóanyagok:

Kenderolaj, sheavaj, szójababolaj, zsálya.

Az enyhén savas pH-értékű Exema bőrnyugtató krém a viszkető, érzékeny, vagy kipirosodó bőr kezelésére szolgál ekcéma esetén gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A krém könnyen kenhető, lágyítja, hidratálja és megnyugtatja az érzékeny bőrt, gyorsan enyhíti a viszketést, égő érzést és bőrpirosodást.

 

Használat:

Rövidtávú használatra, kis bőrfelületen. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Az égő, viszkető bőr akut fázisában használandó

 

Hatóanyagok:

Kenderolaj és -kivonat, sheavaj, mirha, majoránna.